dimarts, 31 de maig del 2011

Sortida a Tarragona i passeig amb el vaixell Cyrano

El passat 12 de maig els alumnes de 2n A i dues alumnes de 2n B vam anar a Tarragona en tren. Quan vam arribar a Tarragona, vam anar cap al port on hi havia el vaixell Cyrano. Ens va rebre un senyor que ens va explicar què faríem. Després vam pujar al vaixell i ens va presentar la resta de la tripulació. El capità del vaixell, que es deia Miguel, ens va ensenyar la bodega i els dormitoris. També ens va ensenyar un vaixell de fusta fet pel seu pare i ens va explicar la història que l’havia fet després d’haver sobreviscut a una tempesta. També ens va contar que a les esglésies dels mariners n’hi podíem trobar molts fets pels mateixos mariners. Després d’explicar-nos totes aquestes històries sobre els mariners, vam pujar a la part superior del vaixell i ens van ensenyar a desplegar les veles. El capità va demanar ajudants i van sortir tres alumnes, però després d’aquests tres primers, vam anar sortint la resta, de manera que tots els alumnes vam poder desplegar una vela. Quan el vaixell va estar llest per navegar, vam sortir a alta mar sense motors. Vam fer un passeig pel mediterrani molt agradable i després de dues hores vam tornar al port.
Després de la nostra aventura pel mar i d’haver-nos acomiadat de la tripulació, ens vam dirigir cap al centre de la ciutat. Les professores ens van deixar temps lliure per dinar i fer el que volguéssim.  A les cinc de la tarda vam quedar i vam anar a l’estació per agafar el tren de tornada cap a Cambrils, on hi vam arribar a les sis de la tarda.
Aquesta excursió ens va agradar moltíssim i per això li volem agrair a la professora Amparo Moragues que l’hagués organitzat.


Imatge de grup al vaixell Cyrano

Celia Maldonado, 2n ESO A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada