dimarts, 10 de maig del 2011

Plat principal: Història de Sant Jordi

INGREDIENTS
Necessitarem: 1 Drac, 1 Jove cavaller, 1 Poble, 1 Rosa vermella, 1 Rei, 1 Princesa, 1 Cova del drac i
3 kg. d’imaginació.

PREPARACIÓ
Hi havia un petit poble on la gent s’avorria molt. Van provar fer concursos i jocs però eren tan avorrits que la gent del poble ni tan sols anava a veure’ls. Un dia, al rei d’aquell poble se li va acudir que podien comprar o adoptar alguna mascota. Van rumiar i rumiar quina mascota podia divertir al poble. Van pensar en bous i vaques, però ja en tenien i eren molt vells. Van pensar també en ovelles, però també en tenien i no eren divertides. Finalment, a la filla del rei, la petita princesa, se li va acudir que podien comprar un petit drac ja que podria portar als infants del poble a volar d’una banda a una altra.
El rei va preguntar a la gent del poble si un drac agradaria com mascota i la gent va estar-hi d’acord. Quan es van decidir per un, va ser un petit drac verd molt simpàtic i juganer.
Durant el primer any al poble el petit drac va tenir molt d’èxit entre els nens, però després d’aquell any, el drac va créixer molt i els nens el van començar a témer. El pobre drac es passava els dies sol i ja no se’n recordaven d’ell, i ni tan sols el donaven de menjar. Com que el menjar que li donaven de petit era comprat al supermercat, el pobre drac no sabia que menjar. Un dia, va veure com un llop es menjava una de les ovelles del poble i ell va voler tastar-ne una. Quan la va tastar, ja no feia que menjar i menjar ovelles i al rei se li va acudir donar-li dues cada dia perquè sinó acabaria menjant-se-les totes en un tres i no res. I així ho van fer, de dues en dues el drac es menjava les ovelles fins que un dia ja no en quedaven i el rei va fer el mateix però amb els bous i les vaques. I també se les va acabar. El rei va pensar que, com que ja no els hi quedaven animals, entregaria al drac una persona al dia, a la qual elegirien per sorteig. Va arribar un dia que la persona elegida va ser la princesa, la seva filla. El rei va demanar al poble que perdonessin la vida de la seva filla a canvi de les seves riqueses però el poble es va negar.
Quan va arribar el dia, la princesa es va encaminar a la cova del drac on ell hi vivia. Al arribar, el drac la va veure i la va agafar amb la seva manassa. El drac ja començava a obrir la bocota quan, de sobte, un jove cavaller anomenat Sant Jordi li ho va impedir. El drac va deixar la princesa a terra i ell i el cavaller van començar a lluitar. Després de molts cops, el cavaller li va clavar la seva espasa al cor i el va ferir greument. De la ferida va sortir una rosa, que el cavaller va donar a la princesa. Després el cavaller va curar al drac amb la condició de que es fes vegetarià. El drac va acceptar la condició i es va fer vegetarià. El jove Sant Jordi es va casar amb la princesa i al cap d’uns anys el drac va conèixer a una drac vermella molt bonica i es van casar i van viure feliços per sempre més.
 
I AIXÍ ÉS COM ES PREPARA UNA HISTÒRIA DE SANT JORDI.

BON PROFiT!                           

  Laura Caballero Pacheco, 1r A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada