dimecres, 11 de maig del 2011

Preparem l'esmorzar

Com cada any, els alumnes de 3r d'ESO van organitzar la venda de productes per esmorzar per tal d'aconseguir diners per al viatge de final de curs de l'any vinent. Normalment, la venda de l'esmorzar coincideix amb alguna celebració. Aquest any ha coincidit amb la festa de l'Acte Literari de Sant Jordi que es va celebrar el divendres 29 d'abril.
La preparació de l'esmorzar va començar a quarts de deu. Els alumnes de 3r A i 3r B es van organitzar en diferents grups. Per una banda, un grup d'alumnes van anar al supermercat a comprar pa, embotits, oli i tomàquets per a fer els entrepans. També van comprar diferents tipus de begudes: refrescos, sucs... Un altre grup d'alumnes eren els encarregats de preparar les taules per a fer la paradeta. Van folrar les taules amb estovalles de paper i quan va arribar l'altre grup, els van ajudar a fer els entrepans. Mentrestant, un altre grup d'alumnes feia els cartells dels preus.
També van tenir la col·laboració d'algunes mares. Un parell de mares van fer una truita de patates; una amb ceba i l'altra sense. Unes altres mares van preparar uns pastissos; n'hi havia de xocolata, de llimona... I també hi havia coques i magdalenes.
Van omplir les taules amb tots els pastissos, entrepans i begudes i quan es va fer l'hora de l'esbarjo van començar a vendre. Alguns professors van passar mentre ho estaven preparant i ja els van comprar l'esmorzar.
El dia anterior, alguns alumnes de 3r van passar per la resta de les classes de l'institut per informar l'alumnat que vendrien l'esmorzar.
Els entrepans van tenir molt d'èxit, tant que fins i tot van haver de tornar al supermercat per a comprar més pa i així, poder preparar-ne més. Els entrepans grans costaven 1'5 euros i els petits, 1 euro. El preu de les begudes oscil·lava entre 10 i 50 cèntims. A més, com que van sobrar samarretes del dia de les Jornades Esportives, els alumnes van decidir aprofitar aquell dia per tornar-ne a vendre. El fet és que no en van vendre moltes, però encara hi va haver gent que en va comprar.
El resultat va ser bo, tot va sortir molt bé i els alumnes de 3r van aconseguir gairebé 100 euros. 

Imatge d'alguns alumnes venent l'esmorzar

Equip de redacció de la revista 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada