divendres, 27 de maig del 2011

El misantrop de Molière

El 19 de maig, els alumnes de 1r de batxillerat vam realitzar una sortida al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona per veure l’obra de teatre El misantrop de Molière.Vam sortir de l’institut a les 12:30h i vam arribar a Barcelona cap a les 14:00h. Els professors ens van deixar una estona lliure pel centre comercial de Les glòries.
A les 16:30h ens vam dirigir cap al teatre i a les 17:00h va començar l’obra.
El misantrop de Molière és una obra que tracta la discordança d’un home amb la societat i la seva oposició moral davant la hipocresia i la falsedat pròpies de les persones. Així doncs, es tracta d’un personatge que no dubta en dir a les altres persones el que pensa i això li procura molts enemics.
A l’obra també apareix una dona de la qual el protagonista està enamorat, però la bellesa fa que tingui molts admiradors i ella festeja amb tots per interès. Aquest comportament és completament oposat als ideals que té el protagonista, però tot i així no pot evitar estar-ne enamorat.
Es tracta d’una obra escrita al s.XVII que han sabut modernitzar a través d’un vestuari  fet de colors brillants i formes modernes i poc habituals així com un el decorat modern i senzill i una música molt actual.
En general, va ser un dia molt entretingut i penso que hauríem de fer aquest tipus de sortides més sovint.
Imatge de grup


Alice Dien, 1r BAT A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada