dimecres, 11 de maig del 2011

Sortida al barri dels pescadors

El passat dimecres 4 de maig de 2011, els alumnes de 2n d’ESO A vam anar al Port de Cambrils amb les professores  Marigel Soldevilla i  Maria Herrero.
Vam anar al centre de turisme, al costat del Parc dels pescadors,  on ens vam esperar que vingués el monitor que ens va guiar durant  la sortida. El monitor que es deia Jordi, era el mateix que vam tenir a l’excursió de “mirem a la muntanya”. Ens va donar un dossier on hi havia un mapa del municipi i unes preguntes sobre el barri dels pescadors que està situat al port de Cambrils.
Després de fer el dossier relacionat amb el barri ens vam trobar  davant  la porta de l’església de Sant Pere, a les 12 del matí. Allí vam aprofitar per  esmorzar  i després d’haver esmorzat,  vam  anar cap a la llotja.
 Quan estàvem a la porta del recinte de la llotja, el monitor ens va ensenyar unes fotos de l’antic port de Cambrils. Després, vam entrar a la llotja per a veure els peixos que pesquen els mariners i  ens van explicar les tècniques que utilitzen per a pescar. Tot seguit, vam fer un simulacre de subasta de peix en la que vam participar activament. Vam fer grups i ens vam donar  uns diners de “monopoly”i per un moment ens vam convertir en peixaters. Després, cada grup va comptar el gènere que havia obtingut i els diners que havia estalviat. Vam arribar a la conclusió que les que havien obtingut més beneficis van ser la Miriam Borrero i l’Andrea Salaet.
Finalment, vam tornar a l’Institut on hi vam arribar a un quart d’una. Aquesta sortida ens va agradar molt i a més a més vam aprendre molt del poble on vivim.
 
Celia Maldonado, 2n ESO A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada