diumenge, 13 de març del 2011

Tirant lo blanc al teatre Bràvium de Reus

El dia 23 de novembre, els alumnes de primer de Batxillerat vam realitzar una sortida cultural a Reus per assistir a la representació de l’obra de Joanot Martorell, Tirant lo blanc, adaptada al gènere dramàtic.
Vàrem pujar als autocars vora dos quarts d’onze i un cop vam arribar a Reus vam disposar de temps lliure per menjar l’esmorzar i passejar una estona al voltant de les botigues. Ja cap a les dotze del migdia, vam entrar dins el teatre, situat ben a prop d’on havíem esmorzat. L’obra representava diverses adaptacions dels llibres de lectura prescriptiva de Batxillerat, intentant d’aquesta manera fer que aquesta tasca ens sigui menys feixuga. L’obra, realitzada de forma senzilla i utilitzant només un llit al voltant del qual es desenvolupa l’acció, tractava del vessant més amorós del Tirant lo blanc i ho feia comparant al principi aquella situació d’amor en l’Edat Mitjana amb una de més actual.
Tot plegat va ser una bona forma de poder gaudir d’una altra manera del Tirant, la qual cosa és recomanable ja que pot ser de gran utilitat per acabar d’entendre allò que sobre el paper imprès és més difícil.


Xavier Cucurull Salamero. 1r BAT B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada