diumenge, 13 de març del 2011

Jornada d’atletisme

El dimecres dia 20 d’octubre, els alumnes de tercer i quart d’ESO de l’Institut Cambrils, vam fer una sortida a la pista d’atletisme de la nostra població. Vam quedar a les pistes a les 8.30h. Cadascú hi va anar des de casa seva. Quan vam arribar-hi, vam anar als vestidors per canviar-nos i després van anar cap a la pista. Un cop allí, els professors ens van dividir en dos grups, un de nois i un de noies, indiferentment si eren de 3r o 4t d’ESO. Hi havia diferents activitats: salt d’altura, salt de llargada, llançament de pes i cursa. Vam fer una pausa a les 11.30h per esmorzar. La presidenta de l’AMPA, Laura Mestres, va donar ampolles d’aigua a tothom.
Mentre fèiem les proves, juntament amb els professors Armando Lanz i Nando Ros, hi havia un grup d’alumnes que feien de jurat i la seva feina consistia en anotar el temps i les mides de cadascuna de les proves. Abans d’acabar vam fer la cursa en grups de cinc persones. Mentre fèiem les proves, van venir els de la televisió local a gravar un reportatge sobre la jornada.  Cap a les 13.45 es van acabar les proves i vam marxar cap a casa.
El divendres dia 29, dia en què celebràvem La castanyada, a l’hora de l’esbarjo es va fer l’entrega de medalles de bronze, plata i or als tres primers guanyadors de cada prova.

Imatge del salt d'alçada de nois




Imatge del salt d'alçada de noies
Imatge del llançament de pes


Imatge del salt de llargada

Imatge del professor Armando Lanz i alguns alumnes amb la presidenta de l'AMPA, Laura Mestres.

Imatge del salt de tanques

Imatge de la Televisió de Cambrils


Equip de redacció de la revista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada