dijous, 17 de març del 2011

La Flashmob de l’Institut Cambrils

Fotografia panoràmica de la flasmob de l'Institut Cambrils


El passat 15 de desembre de 2010 a les 11h es va fer al pati del nostre Institut una Flashmob amb motiu de la Marató de TV3, dedicada enguany a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. La participació per part de la comunitat educativa va ser tot un èxit. Tothom es va vestir amb la samarreta negra i es va posar els guants blaus amb motiu de solidaritat. A més, vam fer una recaptació econòmica que vàrem enviar a l’organització de la Marató.
Per tal que tot sortís bé el dia 15, hi va haver dos voluntaris de cada classe que van ser els encarregats d’ensenyar els passos a la resta de companys. Així, tothom assajava en hores de tutoria i a l’hora de l’esbarjo. Tothom s’hi va implicar i va sortir molt bé. A més, el nostre centre va viure aquest acte d’una manera molt especial ja que una companya nostra, l’Ainoa Cervera de 4t d'ESO C, pateix una lesió medul·lar. Ella va ser l'encarregada de sostenir la caixa amb els diners recaptats.
Va ser moltt divertit fer la flashmob al nostre centre. S'hi va respirar un aire de germanor i solidaritat molt enriquidor. 
També vam haver de ballar unes quantes vegades seguides perquè va venir la Televisió de Cambrils a gravar-nos. 
Va ser molt emocionant veure com tothom alçava les mans blaves cap al cel per una bona causa. 


L'Ainoa Cervera amb alguns dels alumnes que van participar a la flashmob

Fotografia d'un dels assajos generals

Algunes de les mans solidàries

Equip de redacció de la revista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada