dijous, 17 de març del 2011

La Castanyada

El passat dia 29 d’octubre de 2010, l’Institut Cambrils va celebrar la jornada de la Castanyada, organitzada pels alumnes de 4t d’ESO.
L’oferta d’activitats per als alumnes del centre va ser ben diversa. Es van realitzar diferents tallers com ara el de maquillatge i ball. També van haver-hi diferents tornejos com el de futbol, tenis taula, bàsquet i escacs. I com ja fa uns anys, vam poder tornar a gaudir del karaoke del nostre centre. Tots els estudiants van participar d’una manera molt activa en cadascuna de les coses que es van fer.
El dia va transcórrer amb normalitat fins després de l’esbarjo (12:00h). Al acabar aquest temps van començar les activitats de la Castanyada. Les activitats organitzades, a banda d’entretenir i divertir a estudiants i professors, tenien la finalitat de recaptar diners pel viatge de final de curs dels alumnes de 4t. La recaptació consistia en la donació d’un euro per part de tots els alumnes participants en la jornada. A més, els alumnes de 4t van vendre tota mena de delícies a l’hora de l’esmorzar (coca, pastissos, refrescos...) per tal d’ampliar la recaptació de diners.
A més a més, l’institut es va engalanar amb tota mena d’elements típics de la Castanyada i de Halloween. Com ja és típic al nostre centre, la decoració va anar a càrrec de l’Aula d’Acollida i de l’Aula Oberta.
Un any més, la celebració de la Castanyada va ser tot un èxit i va transcórrer amb normalitat i com tots els divendres, a les dues del migdia vam acabar les activitats de la Castanyada 2010.

Imatge de la pantalla del Karaoke

Alumnes cantant

Venda de delícies per esmorzar

Imatge del torneig de tenis taula

Imatge del torneig de bàsquet

Imatge del torneig de futbol

Alumnes a la banqueta...

Imatge del taller de ball

Imatge del taller de pintura


L'Alba i el Rosendo també a la banqueta...

Imatge de decoració amb carbasses

Imatge de decoració amb ratpenats
 
Óscar Lorite i Raúl Pavón. 3r ESO A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada