dijous, 17 de març del 2011

Què escoltem?

House

És un estil de música electrònica. Les arrels del house comencen el 1985. El house és primer de tot un descendent directe del so que aconseguiren a través de la música, diferents grups socials i racials encara que solament fos dintre d’una pista de ball a Xicago, que donà nom a aquest estil.
Els seus creadors mesclaven elements de la música “disco” amb sons electrònics influenciats per la música de Kraftewerk.
L'objectiu del house, principalment, està enfocat a la pista de ball. Els seus exponents barregen una gran varietat de ritmes, essent la percussió un dels més emprats. El house té un ritme suau i sensual a la bateria que augmenta depenent del subgènere.
Els seus sons no són tan forts en comparació amb alguns dels més durs, com ara el psychedelictrance, el drum and bass o el jungle, els quals es diferencien per les seves percussions extremes i pels seus continus sons atmosfèrics. Així que la paraula ‘’House’’, deu el seu nom a aquesta emblemàtica sala de Xicago i de tot el que hi va ocórrer, de la mateixa manera, la paraula "Garage", originària de "The ParadiseGarage".

 
Rap
 
El rap és un ritme de Sprechgsang o recitació rítmica de rimes, jocs de paraules i poesia sorgida a meitat del segle XX entre la comunitat negra dels Estats Units. És un dels quatre fonaments de la cultura hip-hop. Encara que pot interpretar-se a capella, el rap, normalment, va acompanyat per uns fons musical  i rítmic conegut amb la sigla en anglès de "maestres de ceremònia".
 
 





Lorelei Pagès,
Ruth Velàzquez,
Raquel Calzada,
German de Vargas i
Estefania Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada