dimarts, 26 d’abril del 2011

Mirem la muntanya

El passat divendres 15 d’abril els alumnes de 2n d’ESO vam realitzar una sortida per Cambrils. Vam sortir de l’Institut a les nou del matí i ens van acompanyar les professores Maria Herrero, Marigel Soldevila, Isabel Pons i M. Jesús Laplace.

Hi havia dos monitors ,un home i una dona , que ens van dir que ens havíem de separar en dos grups i llavors, cada grup vam anar amb un dels monitors. Després ens vam dividir en uns altres grups i cada grup tenia una carpeta que contenia uns papers plastificats; un mapa de Cambrils, una brúixola, un quadernet i un full amb els passos que havíem de seguir per arribar als llocs on es trobaven unes plantes i uns arbres marcats per una cinta vermella. Al quadernet havíem de fer un dibuix de les plantes marcades per la cinta. Quan vam acabar de fer els dibuixos vam anar a un càmping i vam seguir la riera que hi havia al costat de lentrada. Seguint el curs de la riera vam arribar a la fi de la ruta la qual estava marcada per una fulla on hi deia “FI DE LA RUTA”.
Després de descansar una estona vam tornar a lInstitut on hi vam arribar a dos quarts i cinc de dotze, hora en què va acabar la sortida.
Als alumnes de segon ens va agradar molt fer aquesta sortida. Vam gaudir molt amb les activitas que vam fer i desitgem tornar a fer una sortida com aquesta! 
Imatge del grup d'alumnes i professores

Imatge d'alguns alumnes amb el monitor de la sortida

Mostra del quadern que vam treballar


Celia Maldonado Jiménez, 2n ESO A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada