diumenge, 15 de gener del 2012

Excursió al Parlament de Catalunya

Excursió al Parlament de Catalunya
El passat dia 7 de novembre de 2011 els alumnes de segon de batxillerat, vam assistir al Parlament de Catalunya.
L’excursió va ser proposada pel departament de geografia i història, realitzada amb una finalitat cultural essent una bona base per introduir el temari de l’assignatura. Malgrat que la visita va ser curta, ja que va durar una mitja hora, va ser molt intensa.
Per començar la visita ens van introduir breument en la història de Catalunya i en la situació actual. Vam continuar la visita observant molts dels racons de l’edifici, el qual té forma de creu.
Seguidament, ens van portar a la sala de plens on vam poder apreciar tot allò que veiem a la televisió i ens canvià força la idea que teníem del Parlament. Vam quedar bocabadats en veure que aquella gran sala que veiem per la televisió, vist d’aprop era molt més petita. Els llocs que ocupaven els diferents partits polítics i els diferents càrrecs que hi trobem.
Un punt a destacar va ser que la nostra visita va coincidir amb els 40 anys commemoratius al 7 de novembre de 1971, on vam observar un quadre pintat per Antoni Tàpies donat a aquest fi.
En acabar la visita vam anar al Maremàgnum on vam dinar i vam poder gaudir de temps lliure per fer algunes compres abans de tornar a Cambrils.
Ha estat una experiència en la qual hem après moltes coses d’una manera diferent i més didàctica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada